
En 1940 os irmáns Dick y Mac McDonald crearon esta empresa e introduciron a comida rápida 8 anos despois. Fundarono en San Bernardino (California) na ruta 66.
O menú consistia en 20 artículos e sobre todo a barbacoa.
Pero un empresario e vendendedor de máquinas malteadas visitou o negocio en 1955 no que tiña un pedido de 8 máquinas de batidos cando daquela soamente se solia pedir unha. Quedou fascinado pola limpeza e a rápidez e decidiu unirse o grupo.
En 1975 decidiron incorporar o autoMc e así ter máis clientela.
Ao longo dos anos esta empresa convirtiuse nun dos restaurantes con máis importancia no mundo sendo un símbolo dos estados unidos, o capitalismo e a globalización; isto fixo que a publicación britanica " the economist "elaborara o indice Big Mac que consiste en comparar
o precio dunha hamburguesa (big mac) en todols os países onde o venden e así saber se os costes de vida de cada país e saber se as moedas estan sobrevaloradas con respecto ao dolar estadounidense.
Existe tamén o único mcdonads kosher no mercado de abastos de Bos Aires, que consiste en que venden os ingredientes según a relixión xudía pode comer ou non.
Normalmente antes de publicar unha entrada doulle a "vista previa"; aconselloche que o fagas e asi de paso podes revisar erros.
ResponderEliminarJessica
Opino o mesmo que Jessica. Tes que revisar os tamaños da letra.
ResponderEliminarLucía.
Este comentário foi removido pelo autor.
ResponderEliminarTes que ter coidado co tamaño das letras, hai que correxilo pero a información esta moi ben
ResponderEliminarJULIO DELGADO DOMÍNGUEZ
A entrada e boa, pero o tamaño da letra e as faltas de ortografia haberia que revisalas, ademasi podias poñer un pouco mais de informacion.
ResponderEliminarPaco 4ºB
http://leyendasurbanasymitos.blogspot.com.es/2007/06/el-origen-de-la-carne-de-mcdonalds.html OFRECE OUTROS PUNTOS DE VISTA
ResponderEliminar